Crtane torbice!

Crtane torbice!

12.02.2018. 22:55:43


Baviti se dizajnom i izradom torbica i ruksaka, za mene je najljepši mogući posao. Uroniti u carstvo boja, oblika i materijala te tražiti savršenu kombinaciju, zabavna je igra u kojoj se najbolje osjećam. U toj je igri sve dozvoljeno, pravila gotovo da i ne postoje pa se ponekad najluđe ideje pokažu kao najbolje rješenje.

Veseli me što u toj igri sudjelujete i vi. Svojim idejama, prijedlozima ili tek običnim pitanjima, usmjeravate me na put kojim možda sama nikada ne bih krenula. Želja za uvijek novom avanturom tjera me u nove izazove, nove dizajne, a upravo jedan takav pretvorila sam u novu kolekciju ženskih torbica od eko kože.

Ovaj put zaželjela sam se crtanja, pa su površine torbica ukrašene permanentnim markerima i bojama koji se koriste baš za ovu vrstu materijala. Torbice su i dalje vrlo elegantne, ali baš zbog tehnike ukrašavanje i malo posebnije. Linije i šare raznih oblika stopile su se u zanimljive i vesele crteže. Cvjetići, mace, leptirići, ribice i brojne druge životinje, odjednom su oživjele i postale vaš vjeran suputnik, gdje god vam torbica radila društvo.

Ono čega se držim i u novoj kolekciji je njezina praktičnost. Jer idealna torbica ne smije biti samo lijepa i oku očaravajuća, već svojom funkcionalnošću mora svakoj ženi biti od koristi. Oblik i veličina ovu torbicu čine idealnim ženskim accessoriesom, bilo u odlascima na posao ili izlascima u slobodno vrijeme.

Torbice na fotografijama tek su početak jedne nove igre, jer znam da ćete me svojim idejama i prijedlozima ponovno odvesti na neke nove putove, neistražena prostranstva mašte, u potrazi za novim motivima i dizajnima.