Tko je Čarapica ?

 

U posao sam krenula 2012. godine, puna dječjih snova, mašte, kreativnosti i velikih želja. Vodila sam se idejom da mogu ostvariti sve što zamislim te od ideje do gotovog proizvoda izvesti predmete koji će biti vizualno jedinstveni unikati, a opet korisni.
U početku je bilo puno vrludanja i traženja, no zahvaljujući velikoj potpori obitelji i mojoj strasti prema šivanju, danas mogu reći da sam u svojoj ideji uspjela.
Trenutno u asortimanu imam torbe i ruksake te platnene higijenske uloške za koje s ponosom kažem da su domaći proizvod visoke kvalitete. Svaki je primjerak ručno izrađen i zaista jedinstven. U baš svaku torbu ili uložak unosim puno ljubavi, a radim ih, pazim i mazim, kao da ću ih sama koristiti. Volim izazove u svome poslu te rado prihvaćam sve vaše kreativne ideje, a kod izrade težim savršenstvu i brinem o najsitnijim detaljima.
Priznajem, puna sam ideja kao šipak koštica pa se nemojte iznenaditi kada svako malo na web shopu ugledate novu, nadopunjenu ponudu. Što reći, volim kreirati i volim proizvode koji imaju dugotrajnu svrhu!
Osim prema svojim unikatnim proizvodima, puna sam ljubavi prema svojoj obitelji zbog koje sam se upustila u ovaj posao, kako bih s njima mogla provesti što više vremena. Osim obitelji i šivanja, volim i prirodu te dobre fotografije.
A što se života tiče, ah…
Život je težak, šivanje je lagano. Life is hard. Sewing is easy.